Concert Besarabia Etnomusic Tardor 2017

Besarabia
Accés i recollida d’entrades
Accés gratuït prèvia recollida d'entrades. Les entrades es poden arreplegar en en l'Hall del Museu Valencià d'Etnologia a partir del dimarts anterior a cada concert, de 10:00 a 20:00, màxim 2 entrades per persona.
També es poden reservar online a través d'este enllaç
 
Aforament limitat. 
El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran en el Hall el mateix dia del concert a partir de les 18.00 hores
2.- Cau la mà (Besarabia, "Ritmos, trenzas y gatos", Mésdemil 2017)
Danza de los Titiriteros
Concert
20:00
23 nov.
2017
22:00
23 nov.
2017

Concert BESARABIA - Música de la mediterrània i els balcans

Besarabia es va formar en 2013 quan tres músics professionals (Heidi Erbrich, Eva Domingo i Jaume Pallardó) amb diferents orígens i estils es van reunir a València per a donar forma a un conjunt que proposa un viatge a través de la gran varietat de música dels Balcans, terra de confluència de tots els pobles que al llarg dels segles han viatjat d'orient a occident.

En el seu treball han desenvolupat un estil molt peculiar en què combinen cançons tradicionals amb les seues pròpies composicions en les quals es fusiona el so balcànic i mediterrani amb lletres valencianes i elements més moderns com el jazz, el flamenc, etc.

En aquest concert Besarabia presentarà el seu primer disc, Ritmos, trenzas y gatos, una proposta carregada d'energia en la qual es barregen ritmes danses búlgares i tradicionals cantats en llengua romaní.

Besarabia ha participat en nombrosos festivals d'Espanya i ha sigut premiat en els concursos Burgos Arrel i Evolució, i Urdufolk (2016).

 

Dia: Dijous, 23 de novembre.

Hora: 20:00 hores

Lloc: Sala Alfons el Magnànim. Museu Valencià d’Etnologia.

 

Aforament limitat. Accés gratuït prèvia recollida d'entrades.