Concert Feten Feten Etnomusic Tardor 2017

Feten Feten
Accés i recollida d’entrades

Accés gratuït prèvia recollida d'entrades. Les entrades es poden arreplegar en en l'Hall del Museu Valencià d'Etnologia a partir del dimarts anterior a cada concert, de 10:00 a 20:00, màxim 2 entrades per persona.

També es poden reservar online a través d'este enllaç

Aforament limitat. 

El Museu reservarà un percentatge de les entrades, que es repartiran al Hall el mateix dia del concert a partir de les 18.00 hores

 

Feten Feten presenta "Bailables!
Jota del Wasabi. Feten Feten
Concert
20:00
16 nov.
2017
22:00
16 nov.
2017

Concert de FETEN FETEN

Feten Feten és molt més que el projecte musical de Jorge Arribas i Diego Galaz, és el llenguatge de l'ànima fet harmonia, un projecte iniciat en 2009 que pretenia posar banda sonora a les seues influències i records. La música de Feten Feten és una ruta per la memòria de les nostres arrels i tradicions. Les seues composicions ens guien, a ritmes de ball, pel fox-trot, *vals, chotis, seguidilles o havaneres, bressolant-nos amb els seus concordes per la Península Ibèrica i fent-nos volar d'Itàlia a Japó o d'Argentina a Portugal.

Amb el violí, l'acordió, la trompeta, la mandolina i altres instruments menys ortodoxos (el xerrac, la flauta cadira de càmping, ala de voltor, etc.), aquests dos músics ofereixen una festa de sons i emocions, un espectacle alegre i dinàmic ple d'improvisació des de la música popular.

Feten Feten ha recorregut nombrosos escenaris d'Europa i Amèrica i ha desenvolupat un programa didàctic per al públic familiar del Museu del Prado i del Museu Nacional d'Escultura de Valladolid entre uns altres. (Museus Feten).

 

Dia: Dijous, 16 de novembre

Hora: 20:00 hores

Lloc: Sala Alfons el Magnànim. Museu Valencià d’Etnologia.

Aforament limitat. Accés gratuït prèvia recollida d'entrades.