Tallers per a famílies. Gener - juny 2018

Tallers didàcticos
12:00
07 gen.
2018
14:00
01 jul.
2018
Actividad gratuita
 
TALLERS PER A PÚBLIC FAMILIAR
GENER- JUNY 2018
 
Dies: 7, 14 i 21 de gener
 

La ciutat de València té una llarga història que ha quedat reflectida en el seu urbanisme original i característic. Per mitjà de plànols, mapes històrics i postals antigues construirem un mapa de la nostra ciutat i així aprendrem característiques i curiositats de la seua història. ¿Vols conéixer la València antiga amb els edificis més importants? Al taller els podràs construir i ubicar-los en un mapa de la ciutat. ¿T’hi apuntes?

Màscares japoneses (kabuki)

Dies: 28 de gener, 4, 11 i 18 de febrer
 

Enguany, per a celebrar el Carnestoltes ens traslladem al Japó. Coneixerem el kabuki, un teatre en el qual la música, el maquillatge i la vestimenta dels actors són protagonistes. En el nostre taller, dissenyaràs la teua màscara japonesa inspirada en aquesta acolorida tradició mil·lenària. T’hi esperem.

El Cabanyal. Les imatges d'un barri

Dies: 25 de febrer, 4 i 11 de març
 

El Cabanyal-Canyamelar és un barri dels més pintorescs de la ciutat de València. A través de les seues façanes, que configuren aquest entorn, coneixerem la forma dels edificis (teulades, finestres, murs...), i els redibuixarem donant-los textures i tonalitats noves. ¿De quantes formes diferents es pot dibuixar un edifici? ¡Creem un paisatge d’emocions!

Disseny de mocadors de Pasqua

Dies: 25 de març, 1 i 8 d'abril

Crea el teu complement per a envolar el catxerulo. Pinta i decora el teu mocador de coll amb un disseny propi utilitzant els motius típics de Pasqua que més t’agraden. Després podràs lluir-lo amb la mona tradicional. Aquesta Pasqua, ja saps: «el mocador al coll i el cabasset mo n’anirem a...»

Les abelles, molt més que mel

Dies: 15, 22 i 29 d'abril, 6 de maig
 

Les abelles són una peça clau del nostre ecosistema per al manteniment de la biodiversitat i la producció d’aliments. Amb aquest api-taller coneixerem més a fons aquests insectes socials. Veurem com s’organitzen i com es comuniquen entre elles, en què consisteix la pol·linització, com s’extrau mel d’un rusc…, i per a acabar els construirem una casa molt singular.

Les fotografies dels nostres besavis

Dies: 13, 20 i 27 de maig, 3 de juny

Els nostres besavis i besàvies també van ser xiquets i també els seus pares els van fer fotografies. En aquest taller tindrem l’oportunitat de reproduir aquelles imatges amb una tècnica de més de 150 anys molt senzilla, en la qual utilitzarem aigua, llum i paper fotosensible. A més de conéixer la tècnica fotogràfica podrem veure com jugaven, com vestien, etc.

Lluna i el viatge extraordinari

Dies: 10, 17 i 24 de juny, 1 de juliol

Lluna volia canviar el destí del seu poble amb les armes més valuoses que ningú no pot posseir: la passió per la lectura i les ganes de descobrir un món desconegut. Però mai no va imaginar que això la duria a embarcar-se en una aventura pirata. Acompanya-la en el seu viatge des de Jerusalem fins a Tànger, on coneixeràs personatges màgics i descobriràs els secrets de la vida pirata en aquest contacontes interactiu. ¿Trobarem el tresor que amaga el mapa?

 

ORGANITZACIÓ dels tallers

  • Tallers destinats a un públic familiar. Edat mínima: xiquets i xiquetes de 4 anys (acompanyats d’un adult).
  • Diumenges. Horaris: 12:30 – 13:45 h.
  • Concertació: Les entrades es repartiran en el punt d’informació a partir de les 10:30 h.
  • La persona encarregada dels tallers arreplegarà els participants en el punt d’informació a les 12:30 h.
  • Places limitades: 25-30.
  • Idioma: valencià i castellà.