Actividades 1

Taller de Navidad 2019: ¡Niñas y niños del mundo!

 

¡FELICES FIESTAS NIÑAS Y NIÑOS DEL MUNDO! LA POSTAL DE NAVIDAD

¿Te gusta celebrar las fiestas navideñas? ¿Sabes cómo las disfrutan los niños y los mayores en otras partes del mundo? Si quieres descubrir cómo se vive la Navidad en otros rincones del planeta y crear una tarjeta postal con la técnica del grabado, acompáñanos en este curioso taller.

¡Acércate y pasa una Navidad divertida con nosotros!

 

Espanyol

Taller de Nadal 2019: Xiquets i xiquetes del món!

 

BONES FESTES XIQUETS I XIQUETES DEL MÓN! LA POSTAL DE NADAL

T’agrada celebrar les festes nadalenques? Saps com les gaudeixen els xiquets i els majors en altres parts del món? Si vols descobrir com és viu el Nadal en altres racons del planeta i crear una targeta postal amb la tècnica del gravat, acompanya'ns en aquest curiós taller.

Acosta’t i passa un Nadal divertit amb nosaltres!

 

Valencian

Teatre: Contes sense por de monstres valencians

«Contes sense por de monstres valencians», La Titella.
 
Viatjarem en el temps per a conèixer als monstres, criatures i bestioles de la nostra tradició oral valenciana. És important transmetre el nostre patrimoni literari tan ric i fer partícips als nostres menuts de les nostres histories fent-li front a la por de manera molt divertida i participativa. Barrejarem contes, endevinalles, embarbussaments i l´aportació col.lectiva. 
Valencian

Teatre: Brujas

Teatre: «Brujas», Corral de Paper
 
Tres bruixes, al·lèrgiques als xiquets, es veuen obligades a rescatar un bebé de les urpes d'un nano molt dolent. Hauran d'enfrontar-se a les seus pròpies pors en favor de la criatura a qui no s'atreveixen a tocar. Bruixes bones, nanos malvats, conjurs i màgia, molta màgia 
 
Idioma: castellà
Valencian

Pàgines

Subscriure a RSS - Actividades 1