Convocatoria para participar en Espanta la por 2019

Convocatoria
Convocatòria oberta per a participar en Espanta la por 2019
 
La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia convoca els museus etnològics locals i les biblioteques públiques valencianes a participar per tercer any a la campanya Espanta la por.
 
Com cada any, i ja van quatre, quan arriba Tots Sants ens dediquem a reivindicar l’imaginari valencià de la por i acostar-lo als adults i als menuts.
 
Per a aquelles biblioteques i museus locals que no hi han participat o que no coneixen l’Espanta la Por! i a les quals encoratgem perquè s’unisquen al nostre món i tasten una nova experiència. Tota la informació: http://www.etnobloc.es/entrada/espanta-la-por-per-tots-sants-monstres-va...
 
Si voleu participar-hi i obtindre els materials, cal inscriure’s seguint el següent enllaç
 
Aquest 2019, tenim més sorpreses per a vosaltres i per a organitzar un Espanta la Por! més comboiador i interessant, si cal. Veurem el nou cartell, les noves propostes, compartirem les memòries ja realitzades i en crearem, amb el suport i la col·laboració de tot el món, de noves i ens ho passarem d’allò més bé.
 
A mesura que es desenvolupen les activitats, anireu rebent tota la informació necessària. 
 
Este serà el procés:
1- Ara ompliu el formulari per a apuntar-vos.
2- Rebreu una confirmació i l’accés als primers materials: recursos d’anys anteriors i les memòries col·lectives de 2017 i de 2018.
3- A partir de setembre, coneixereu la imatge i els recursos per a enguany (potser abans tindreu algun tast).
4- Al començament d’octubre vos convocarem a una reunió per a encetar l’Espanta la por 2019
*Nota: les dates podran variar ja que som pocs coordinant este gran monstre que hem creat entre tots. Si trobeu que hi ha cap buit en la comunicació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.
Esta campanya compta amb el suport de la Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques (GVA) i del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV).